Sydney
Blijf op de hoogte en volg Jan en Annie
17 November 2007 | Australië, Sydney
Nou we komen volgende week dus al weer terug, de winst in het casino viel voor ons namelijk erg tegen, het was meer verlies maar goed wie niet waagt....
Bab was wel aardig in de winning mood dus die kan volgend jaar naar Europa komen. (haha)
Maandag 12 november hebben we nog een heerlijke fietstocht langs de Swanriver gedaan, we werden wel een beetje overvallen door het weer, het bleek die dag namelijk de warmste dag ooit voor de tijd van het jaar te zijn (39,9 graden) Op de heenweg hadden we er niet zoveel erg in, lekker langs het water, koel briesje erbij, rustig tempo heerlijk gewoon. Maar zodra je een straat hoger tussen de huizen kwam werd het wel heel erg heet. We zijn ook in een rustig tempo terug gefietst met veel rustpauzes en genoeg eten en drinken. Bab was al ongerust aan het worden. Dinsdag de 13e naar Sydney gevlogen, wat een afstanden zijn het hier, 4000 km in 4 uur tijd overbrugd. De landing was schitterend de nachtskyline van Sydney is op de grond al adembenemend maar vanuit de lucht ook superfantastisch. Er is hier 2 uur tijdsverschil met Perth en 10 uur met Holland. We hebben een prachtig hotel tussen de Harbour Bridge en het Operahouse in dus we zitten overal lekker dicht bij. De eerste dag hebben we het Operahouse bezichtigd, heel indrukwekkend, daarna zijn we met Captain Cook wezen varen, een heerlijke lunch cruise op de darling river.
Donderdag hebben Jan en ik de hop on hop off bus gepakt en hebben heel wat van sydney gezien, ook zijn we naar Bondi Beach geweest, daar zie je al die planksurfers in de branding liggen wachten op de ultime golf. Bab en Silvane gingen shopppen.
Na afloop hebben we heerlijk gegeten op een terrasje zoals bijna alle locals doen.
groetjes
Jan en Annie
17 November 2007 - 16:05
Ed:
Hoi Annie en Jan.
Wat een tegenvaller voor jullie dat er geen bonus was in het casino. Maar misschien is het ook wel weer lekker om straks naar huis te komen. De goedheiligman heeft zojuist zijn intrede gedaan en de pepernoten van neef Peter smaken goed. Er is inmiddels wel een groot temperatuurverschil tussen down under en hier. Zo'n 25 graden. Bereid je maar vast voor. Nog een leuke laatste week in Australië en de groeten. -
17 November 2007 - 16:22
Wilma Van Wessel:
Dag Annie en Jan,
Fijn te lezen dat jullie het naar de zin hebben. Ik zou toch nog ff terug gaan naar het casino om jullie geluk te proberen. Misschien kun jullie er dan nog een tijdje bij aanknopen.Nog veel plezier en tot gauw. Geniet er maar lekker van.
Groetjes, Wilma
17 November 2007 - 17:51
Barbara:
voor e bezoeker onder ons, vandaag twee updates, Blue Mountains.
Kunnen jullie Skippie mee naar huis nemen?