Home sweet home - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu Home sweet home - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu

Home sweet home

Blijf op de hoogte en volg Jan en Annie

25 November 2007 | Nederland, Arnhem

Hallo Allemaal,
Zo we zijn weer veilig in Nederland terug. Wat valt dat tegen zeg (het weer dan) vanuit Perth zijn we gistermiddag om half 6 vertrokken, het was er toen 35 graden, om kwart over 10 s'avonds in Kuala Lumpur was het nog 28 graden en vanochtend om 5.45 uur hier in Nederland was het KOUD EN NAT.
De laatste dagen hebben we nog lekker van het mooie weer genoten. Donderdag terug uit Sydney hebben we de was gedaan en de fietsen teruggebracht naar Piet en Joke. Maar met 38.5 graden en alleen maar klimmen viel die fietstocht niet echt mee. Al hoestend en proestend kwamen we bij Joke aan. Vrijdag zijn we nog een dagje naar the beach in Cottlesloo geweest, een prachtig strand iets ten noorden van Perth. Maar zwemmen in de Indische Oceaan was er niet bij. De golven en de stroming waren zo sterk dat je gewoon omver gegooid werd. Daarna zijn we met de stadsbus nog naar het Centrum van Perth geweest en toen de bus naar Brentwood genomen (daar woont Bab dus, een buitenwijk van Perth). Zaterdag de koffers gepakt en Jan heeft de tuin nog even aangeveegd. Daar hebben ze geen last van afvallend blad maar van afvallend schors, dit verteert niet maar waait altijd de tuin van Bab in. Zo heeft Jan toch nog zijn straatje steeds kunnen vegen, wat hij nu thuis niet meer hoeft te doen want de bomen zijn hier kaal.
Zaterdagmiddag op de airport van iedereen afscheid genomen en nu zitten we thuis, afgepeigerd van de lange vliegtrip, 5 1/2 uur van Perth naar Kuala Lumpur en 12 1/2 uur van KL naar Schiphol, daar tussen hadden we 1.45 uur om over te stappen. In het vliegtuig hebben we weinig geslapen, dus vanmiddag eerst even een middagdutje gedaan.
Johan, Barbara en Sylvia hebben ons op Schiphol opgehaald en Babs, Joop en Erik hadden het huis versierd en voor een heerlijk ontbijt gezorgd. Nu begint het gewone leven weer de koffers zijn uitgepakt en de wasmachine staat weer te draaien.
We willen jullie allemaal bedanken voor jullie leuke reacties en de familie krijgt allemaal de groeten van Bab en haar familie uit Australië.
Wij kunnen jullie Australië warm aanbevelen. Het is een prachtig werelddeel met een hele relaxte cultuur. Vriendelijke mensen: "Hello, how are you today??" vragen ze allemaal en ze willen ook graag horen hoe het inderdaad met je gaat en waar je vandaan komt.
De flora en fauna is heel excotisch. En de afstanden zijn immens. Je kan honderden kilometers rijden zonder dat je iemand tegenkomt.
We hebben een prachtige tijd gehad en dank zij internet hebben we onze belevenissen met jullie kunnen delen.
Nu gaan we maar weer sparen voor een volgende reis.
groeten van Jan en Annie

• 25 November 2007 - 21:23

Ans:

Hallo lui,welkom terug.Nu ff een jetlag en dan terug naar alledag.Hartstikke bedankt dat we jullie belevenissen hebben mogen meemaken,Ik heb echt genoten van jou schrijftalent Annie,geweldig.Geniet nog lang van alle mooie herinneringen en belevenissen,en als je eens tijd hebt laat ons dan ook wat foto"s zien.Hartelijke groeten, Ans en Ben

• 26 November 2007 - 18:46

Jeanette:

Welkom terug in Arnhem! Erg leuk dat wij zo jullie reis hebben kunnen meebeleven. Wij zien elkaar vast snel. Groetjes van de buren.

• 26 November 2007 - 21:48

Bas En Petra:

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn en
    leuk dat we jullie belevenissen hebben kunnen volgen, zijn erg benieuwd naar de foto's. Hebben jullie nu nog vakantie of moet je weer gelijk aan de bak ?
    We horen het nog wel
    Dag bas en petra.