Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu

Kuala Lumpur

Blijf op de hoogte en volg Jan en Annie

22 Oktober 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo allemaal.
We hebben een hele goeie reis achter de rug. T' was wel een lange zit maar een perfecte vlucht. Toen we aankwamen regende het behoorlijk. Om 10 voor 6 waren we geland en om half 9 waren we in het hotel. We zitten midden in het uitgaanscentrum, vele leuke en lekkere restaurantjes. Gisteren bij de Twin towers geweest en op zoek gegaan naar China Town en gevonden ook. Daarna heerlijk gerelaxed bij het zwembad. Vannacht weer een tropische bui gehad en ook vandaag (22 okt) is het bewolkt met zo'n heerlijke warme deken die op je valt als je buiten de deur komt.
We zijn net in de KL Tower op 276 meter hoog geweest, prachtig uitzicht over de stad. Gaan nu weer verder maar zagen even een pc vrij en dat is hier een unicum dus weet niet wanneer we weer wat neer zetten.
groetjes Jan en Annie

• 22 Oktober 2007 - 06:08

Babs:

hallo Annie en Jan
    Zo jullie gaan er gelijk in. jullie hebben gelijk het is zo om.kijk wel uit met oversteken daar want je wordt zo voor je sokken gereden met al die brommers maar geniet er van

• 22 Oktober 2007 - 08:23

Zeger En Henk:

Leuk hoor, zo'n bedankbrief. We lazen hem zaterdag pas, dus we konden niet meer contacten, voordat jullie weg gingen.
    Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en dat jullie het zo naar je zin hebben. Geniet van alles. We volgen jullie. Groeten vanaf een zonnig Texel.

• 22 Oktober 2007 - 12:33

Ed:

Hallo Annie en Jan,
    Fijn te horen dat jullie veilig aangekomen zijn in Maleisië. Wat een gigantische stad is Kuala Lumpur. Ik had op Google earth gekeken om een indruk van de stad te krijgen. Voorlopig hoeven jullie je daar nog niet te vervelen. Hiet geen tropische buien, maar prachtig herfstweer. Groet Ed

• 22 Oktober 2007 - 17:19

Johan En Dafne:

Regen hahaha, hier schijnt de hele dag de zon, wel bar koud, maar wel zon. Alles gaat prima hier, op de terugweg van schiphol natuurlijk even de Mac bezocht. Als het goed is is de luchtpost onderweg. Veel plezier nog, geniet ervan en Dafne hoopt dat er snel nieuwe foto's bijkomen.

• 22 Oktober 2007 - 19:12

Bas En Petra:

Erg leuk en vooral spannend allemaal in dat verre werelddeel.Ik blijf het volgen. groeten en veel plezier kijk uit en tot het volgende bericht

• 23 Oktober 2007 - 09:05

Barbara & Erik:

Wij zitten hier al met de winterjassen aan! Wel heel zonnig maar erg fris. Vandaag versturen we de airmail, dus als jullie in Australië zijn dan ligt het op de deurmat hoop ik. Het gaat hier hartstikke goed.
    Geniet ervan! en ga geen foto's wissen he! anders moet je weer terug!
    xxx Barbara & Erik

• 23 Oktober 2007 - 18:12

Kees En Lenie:

Brrrrr koud is het hier, koop maar een dikke winterjas voor de terugreis en pannesponsjes voor onder je schoenen. Groetjes en veel plezier