25 jaar getrouwd - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu 25 jaar getrouwd - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Jan en Annie Janssen - WaarBenJij.nu

25 jaar getrouwd

Blijf op de hoogte en volg Jan en Annie

07 Oktober 2007 | Nederland, Arnhem

Op 4 oktober hadden we ons zilveren huwelijksjubileum. Een gezellig familiediner hadden we in gedachten. Maar.... daar dachten de kinderen en de rest van de familie toch even anders over....

Ze hebben er een ONVERGETELIJKE dag voor ons van gemaakt. 's Ochtends kregen we natuurlijk een heerlijk ontbijt op bed van de kids met heerlijke aardbeien en prachtige kado's. Buiten op de oprit dreef ons huwelijksbootje met pop Jan en pop An erin en aan het huis een groot spandoek met de tekst:"Wij nemen U niet in het ootje, Jan en An zitten al 25 jaar in dit bootje".

Een fantastische lekkere chocolademouse taart smaakte ons 's middags bijzonder goed. Om half 7(ja Dafne, dat was toch nog wel een hele toer om ons thuis te houden voor de geweldige verrassing die jullie hadden geregeld) werden we opgehaald door een 10 meter lange witte limosine met een champagne en whiskey bar, een sterrenhemel en getint glas wat onderweg voor heel veel hilariteit zorgde. Wij zagen de mensen wel maar zij ons niet.

De reacties waren van "whow" tot "nee, ik kijk toch lekker strak voor me en niet naar jullie", echt gaaf. Bij Wok Masters in Zevenaar stond de hele familie buiten opgesteld met belleblaaspotjes. Bij het uitstappen werden we dan ook begroet door duizenden zeepbellen. Heel leuk, Syl bedankt hiervoor.

Een welkomslied op de melodie van Hand in hand kameraden, een prachtig lied met een heuse kangoeroo (Agneta wat zal jij het warm hebben gehad in dat pak).
Liedjes over Zomers in Zeeland, de kennismaking, de geboorte van de kids, en een afscheidslied, echt te gek allemaal. Wat een creatievelingen zijn jullie, wat een tijd moet dit gekost hebben. Bab en Ed bedankt voor de songteksten.

Johan & Dafne, Barbara en Erik we zijn trots op jullie, jullie hebben ons echt verrast met alles wat jullie georganiseerd hadden. Ook heel knap zo goed als jullie alles geheim hebben kunnen houden.

Na deze fantastische dag zijn we nu met de laatste voorbereidingen begonnen voor onze grote reis, nog 2 weken en dan zitten we er al. Spannend hoor!!!

• 17 Oktober 2007 - 20:22

Ans:

Ja Luitjes,de eerste 25 jaar zitten erop,en jullie mogen bere-trots zijn op zo'n stel kinderen.En nu dan DE REIS,wij wensen jullie ongelooflijk veel plezier en geniet van alles wat jullie gaan beleven.Ik ga jullie helemaal volgen en een heel klein beetje meegenieten!Ben erg jaloers hoor!!!Pas goed op elkaar en doe de groeten aan onze nicht Babs.Goede reis en denk af en toe FF aan al die zielige thuisblijvers!!!!! Liefs Ans en Ben

• 18 Oktober 2007 - 16:59

Dianne:

Ik heb het eerste verslag al gelezen. Wat een ontzettende leuke verassing hebben de kinderen en familieleden jullie bezorgd!!!! Maarre ik zie net aan de datum dat jullie over 2 daagjes al weg zijn! Nou geniet er van en maak er samen wat moois van!

Groet, Dianne ook van Martin die hier erg jaloers op is.....

• 22 Oktober 2007 - 15:13

Zeger En Henk:

Het was voor jullie een geweldige dag, maar voor ons was het een zeer goed verzorgde avond. Erg leuk om iedereen weer eens te zien en een aantal mensen weer te spreken, daarnaast erg lekker eten en voornamelijk een GEWELDIG PAAR!!!!!

Bedankt voor deze heerlijke avond!!