Dolfijnen
Blijf op de hoogte en volg Jan en Annie
03 November 2007 | Australië, Perth
Morgen gaan we eerst lekker mountainbiken en daarna viert Silvana en Sam hun verjaardag dus gaan we daar ook even heen.
Aankomende week hebben we iets meer vrije tijd. We gaan een dag met een bustrip naar de Pinnacles en een dag naar Rotnest Island waar we fietsen huren en met de fiets het eiland gaan bezichtigen. Ook willen we nog een dag naar Perth om te shoppen. Ze hebben hier hele leuke boutiekjes Barbara dus ga maar vast sparen. Hier kunnen we best wel langer dan een weekend shoppen. Dinsdag over een week gaan we voor 8 dagen naar Sydney dus jullie zien wel dat we aardig wat van Australie zien. Het leven is hier erg easy going dus we zijn very relaxed.
groetjes
Jan en Annie
03 November 2007 - 09:32
Erik:
nou nou nou
jullie hebben het maar druk
zolang jullie geen cadeau voor mij vergeten vind ik alles goed
gelukkig zijn jullie ook nog een beetje sportief anders zouden jullie op de terugreis niet meer in je stoel passen in het vliegtuig... -
03 November 2007 - 10:18
Bwbollaart@casema.nl:
nou nou zo te zien hebben jullie het er maar druk mee.van de ene plaats naar de andere plaats wel leuk allemaal je ziet zo wel veel op jullie rondreis aan de anderekant van de wereld.Als je Babs en Sylvana soms tegenkomt op een terasje doe haar dan de hartelijke groeten want deze keer zijn wij niet in de buurt voor een cappucino. geniet van allle dingen veel liefs petra en bas .
03 November 2007 - 12:31
Bab:
Ja, Bas en Petra hier mochten wij niet bij zijn. Gelukkig hebben we de foto's nog.
Ach de cappucino smaakt overal het zelfde, zie verhaal hierboven met de port. haha
03 November 2007 - 14:19
Ingrid Boerboom:
he vakantiegangers,
leuk dat ik jullie verslagen kan lezen en volgens mij komen jullie tijd te kort.
tot schrijfs maar weer en heb het goed.
groetjes uit velp van ingrid, rob en jesper -
03 November 2007 - 22:19
Dianne:
Hey Jan en Annie,
Volgens mij vermaken jullie je dol-fijn als ik dit zo lees! Leuk om dit zo te volgens, dus ga vooral door met het schrijven van jullie avonturen!
Geniet ervan!
Groet, Dianne -
04 November 2007 - 16:08
Zeger En Henk:
Ook wij zijn heel "relaxed" na de trouwerij van m'n collega. Zo easy going is het hier helaas niet. Leuk dat jullie zoveel kunnen gaan bekijken en dat ook doen! Geniet maar lekker van alles wat er op jullie pad komt! Een hartelijke groet vanaf Texel. -
04 November 2007 - 20:43
Ed:
Hoi "Australië"
Gaan jullie snorkelen op Rottnest Island? Het schijnt daar erg mooi (en toeristisch) te zijn, maar dat zijn jullie natuurlijk ook. In de Pinnacles kun je mooi zandhappen. Water mee!!
Groet